19 ago 2011, 10:11

* * * 

  Poesía » Otra
479 0 0

Животът е буйната река,

която ни повлича в своята стихия,

докато Времето през пръстите ни

неусетно бързо изтича...

Да пропилеем шанса и късмета,

не бива в този миг,

щом докосне Душите с вълшебство

на Съдбата светлия лъч!

© Сара Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??