Животът е буйната река,
която ни повлича в своята стихия,
докато Времето през пръстите ни
неусетно бързо изтича...
Да пропилеем шанса и късмета,
не бива в този миг,
щом докосне Душите с вълшебство
на Съдбата светлия лъч!
© Сара Всички права запазени