Копнеж в нощта
по една жена.
Сияние в очите.
Мечта за бъднините.
Страст в сърцето,
отиваща докъдето
погледът стига.
Безкрая достигам
в плен на бляна.
Душата е обляна
в бяла светлина,
струяща от любовта.
Тя е скрита в мен.
С теб до сетния ден.
© Георги Todos los derechos reservados