22.04.2012 г., 13:00 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
483 0 0

Копнеж в нощта
по една жена.
Сияние в очите.
Мечта за бъднините.
Страст в сърцето,
отиваща докъдето
погледът стига.
Безкрая достигам
в плен на бляна.
Душата е обляна
в бяла светлина,
струяща от любовта.
Тя е скрита в мен.
С теб до сетния ден.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??