Разпръснати от вятъра
са мислите ми пак.
Парчета от сърцето ми,
превърнати във прах.
И всички премълчани думи,
заемат формата на две сълзи.
Една искра - душата ми,
с надеждата се не гаси.
И всеки миг е вечност
- в очите ми го прочети.
Обича те сърцето ми,
но не го обичаш ти.
Християна Рачева
© Християна Рачева Todos los derechos reservados