Jan 10, 2016, 7:01 PM

*** 

  Poetry » Love
334 0 1

Разпръснати от вятъра

са мислите ми пак.

Парчета от сърцето ми,

превърнати във прах.

И всички премълчани думи,

заемат формата на две сълзи.

Една искра - душата ми,

с надеждата се не гаси.

И всеки миг е вечност

- в очите ми го прочети.

Обича те сърцето ми,

но не го обичаш ти.

 

Християна Рачева

 

© Християна Рачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??