10 dic 2008, 0:59

* * * 

  Poesía
595 0 7

 

 

 

 

Аз идвам като миг в безкрайна вечност

 

 

 

с копнежи за любов и свобода,

 

 

 

но те остават бягаща далечност

 

 

 

пред мамещия ръб на пропастта...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??