27 sept 2007, 17:06

* * * 

  Poesía
546 0 4

"Здравей" на прощаване

Пробивам стената,
а отвътре - празнота.
Разбих си главата
в свойта нелогична самота.
Затварям след себе си
вратата заспала.
И тръгвам със Себе Си,
оставяйки стаята опустяла....

... Навярно до болка прощално крещяла!

######################


***

Ти се роди,
но остана някъде там.
Част от мен сътвори,
но остана някъде сам.
Да те чакам ли -
не каза.
Ще ме чакаш ли -
не знам.

... А животът продължава -
аз трябва да му се отдам...

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??