8 ago 2018, 1:36

*** 

  Poesía » De amor
444 4 11

Позволи ми ...

да приседна близо до теб.

Само за мъничко,

по изгрев,

когато съм крехка от обич.

Ще целуна ...

края на тихия сън,

в който ти

ще усетиш дъха ми.

Позволи ми ...

за секунда от звездния миг

да съм твоя,

преди да се скрие луната.

Преди ярките макове

да огреят деня

и нежно

да събудят съня ти.

Позволи ми ...          

© Дочка Г Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??