8.08.2018 г., 1:36 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
445 4 11

Позволи ми ...

да приседна близо до теб.

Само за мъничко,

по изгрев,

когато съм крехка от обич.

Ще целуна ...

края на тихия сън,

в който ти

ще усетиш дъха ми.

Позволи ми ...

за секунда от звездния миг

да съм твоя,

преди да се скрие луната.

Преди ярките макове

да огреят деня

и нежно

да събудят съня ти.

Позволи ми ...          

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??