31 mar 2019, 11:13  

**** 

  Poesía » De amor
453 0 0

Следи по устните ти

от моето червило 

ще има. Дали друга

ще целуваш, аз пак 

при теб ще тичам, за 

да те целувам, дори за

последно да е.

© Надя Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??