31.03.2019 г., 11:13 ч.  

**** 

  Поезия » Любовна
452 0 0

Следи по устните ти

от моето червило 

ще има. Дали друга

ще целуваш, аз пак 

при теб ще тичам, за 

да те целувам, дори за

последно да е.

© Надя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??