29 oct 2020, 23:22  

*** 

  Poesía » De amor
158 0 0

Той е онова обаждане, което не получи,

онова съобщение, което не прочете,

онзи момент, който никога не дойде, 

за да стане подходящ

за онзи дългоочакван секс.

Той е децата, които не му роди,

внуците, които не отгледахте.

Буря в мислите,

хаос в действията,

безпорядък.

Борба между разума и желанието,

нараненото его и гордоста. 

 

 

А ти? 

Ти си разруха.

© Михаела Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??