Той е онова обаждане, което не получи,
онова съобщение, което не прочете,
онзи момент, който никога не дойде,
за да стане подходящ
за онзи дългоочакван секс.
Той е децата, които не му роди,
внуците, които не отгледахте.
Буря в мислите,
хаос в действията,
безпорядък.
Борба между разума и желанието,
нараненото его и гордоста.
А ти?
Ти си разруха.
© Михаела Михайлова Всички права запазени