11 oct 2007, 14:37

* * * 

  Poesía
497 0 8
 

Упрекват ме за мойта романтичност,

че само с теб леглото съм делял,

че бил съм вече старомодна личност -

модерното в живота не разбрал.


Не могат ми прости, че жадно търсят

това, което аз във теб открих,

от завист сигурно ще ме разкъсат,

че толкоз щастие в живота пих.


А тез щастливи дни дължа на тебе,

на твойта обич, разум, доброта.

Оазиса за мен бе в пуста степ -

уютното гнездо на любовта.

© Георги Алексиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??