11.10.2007 г., 14:37 ч.

* * * 

  Поезия
494 0 8
 

Упрекват ме за мойта романтичност,

че само с теб леглото съм делял,

че бил съм вече старомодна личност -

модерното в живота не разбрал.


Не могат ми прости, че жадно търсят

това, което аз във теб открих,

от завист сигурно ще ме разкъсат,

че толкоз щастие в живота пих.


А тез щастливи дни дължа на тебе,

на твойта обич, разум, доброта.

Оазиса за мен бе в пуста степ -

уютното гнездо на любовта.

© Георги Алексиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??