12 may 2017, 23:55

*** 

  Poesía » Otra
428 3 13

Само пет пръста,

а променят съдби. 

Сложиха кръста

на толкоз мечти. 

 

Само пет-нечетни, 

а по устните бледни

танцуват безпомощни сълзи. 

 

Няма ги, но ти остани! 

В шепите събрани,

в протегнатите длани

и в моите дни! 

 

За да има още мечти! 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??