28 jun 2017, 8:51

* * * 

  Poesía » Filosófica, Verso libre, Otra
516 0 0

Ангелите слезли от небесата,

треперят пред величието на човека.
Човечност...

нямаш я от самото начало.
Край на пиедестала...

омраза, страдание, убийство, атомно оръжие...

апокалиптичен ад.

© Сейтън Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??