Сънувам сутрин по хладно,
мечтая по кръгла луна,
измислям мечтите си гладно,
така, както ям баклава.
Аспирин не разтварям в себе си,
пия само чиста вода,
бунтувам влакови прелези,
газя жълта трева.
Откривам в характери свлачища
после бяло сърце,
за всякакви вкусови качества
имам свое небце...
© Емо Todos los derechos reservados