8.06.2016 г., 22:33 ч.  

  Поезия » Друга
532 1 0

Сънувам сутрин по хладно,

мечтая по кръгла луна,

измислям мечтите си гладно,

така, както ям баклава.

Аспирин не разтварям в себе си,

пия само чиста вода,

бунтувам влакови прелези,

газя жълта трева.

Откривам в характери свлачища

после бяло сърце,

за всякакви вкусови качества

имам свое небце...

© Емо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??