5 jun 2007, 1:04

*** 

  Poesía
424 0 3
***

В дъждовна утрин
ще се събудя
от почукване
на капки по прозореца.
И ще им отворя...

© Величка Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??