Тази съм, която
към тебе само
пътища намирам.
Опръскани в страст
и горист - каменни
пътеки.
В душата ми
тихо любовта
се стаила и
с надежди бодливи
силно полита.
Тази любов е
с кръв оросена
и пътя тя няма
да загърби.
© Александра Ангелова Todos los derechos reservados
Това е полетът! Това е и надеждата - въпреки кървенето от бодлите...
Поздрав!