6 dic 2012, 19:40

* * * 

  Poesía » De amor
621 0 4

Обичам те, мила! Не виждаш ли как,

от есен посърнали, листи се ронят?!

Не могат да чакат те лъх на южняк,

ни птици, гнездящи сред белите клони!

 

Следата мастилена пари! А в мен

сърцето немирно по тебе лудува,

молитви изрича към бъдния ден,

копнее "Обичам те!" дълго да чува...

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??