26 feb 2020, 12:22

*** 

  Poesía » De amor
563 5 5

Отдавна всичко свърши – сложих кръст

на всичките си грешки и заблуди,

на сляпото желание за мъст,

на любовта, от страст и мъка луда,

 

а ти се връщаш в моя спомен пак

и сякаш всичко почва отначало.

А в гърлото – сама не зная как,

се вдигат взривове безсилна жалост.

 

Умират там щастливите ми дни,

прогледнали от истинския жребий.

Но не за тебе вече мe боли...

Боли ме за мечтите ми по тебе.

© Таня Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??