Червените резки по кожата ти
още личат
от онази нощ,
в която бях себе си.
Кожата под ноктите
напомня момента
и телата, сгърчени под натиска
на чувствата.
Любовта ти,
отчаяна и всепоглъщаща,
лекува незаличимите
рани на душата ми...
Един е Бог
и аз го питам -
струва ли си да съм грешна
за обятията ти?
© Ив Todos los derechos reservados