Jan 20, 2010, 1:05 PM

* * * 

  Poetry » Love
894 0 1

Червените резки по кожата ти

още личат

от онази нощ,

в която бях себе си.

Кожата под ноктите

напомня момента

и телата, сгърчени под натиска

на чувствата.

Любовта ти,

отчаяна и всепоглъщаща,

лекува незаличимите

рани на душата ми...

Един е Бог

и аз го питам -

струва ли си да съм грешна

за обятията ти?

© Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??