За завистта,
ненавистта,
презрението,
ревността,
омразата
и подлостта
причина има
и тя е в ТЕБ!
За щастието,
радостта,
светлината,
песента,
усмивката
и щедростта
причина има –
ЛЮБОВТА!
За любовта причина
няма!
Причината е ТЯ!
© Благодат Todos los derechos reservados