Jul 29, 2010, 9:47 PM

* * * 

  Poetry
337 0 1

За завистта,

ненавистта,

презрението,

ревността,

омразата

и подлостта

причина има

и тя е в ТЕБ!

 

За щастието,

радостта,

светлината,

песента,

усмивката

и щедростта

причина има –

ЛЮБОВТА!

 

За любовта причина

няма!

Причината е ТЯ!

© Благодат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??