1 nov 2009, 21:24

* * * 

  Poesía » De amor
558 0 0

И моля те, обичай ме,

 

поне сега,

 

сред цъфналите маргаритки на живота ми.

 

И моля те, подай ръка,

 

вземи ме с теб на дълго пътешествие.

 

И нека старите, порутени летища,

 

и тъжни гари със стени от спомени

 

да бъдат наш дом - 

 

тих, но тъй обичан,

 

във който да се връщаме понякога,

 

когато мракът във душите ни се спусне,

 

и само любовта ни води като факла,

 

сред тъмните води на общите ни спомени…

© Енея Ендимион Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??