22 may 2019, 6:54

*** 

  Poesía
616 6 5

Без часовник. 

Времето спряло - в осем, 

гонещо любимия призрак. 

Без очи. Всичко е восък. 

 

Тик-так, тик-так! 

 Кукувицата е  вече безмълвна. 

Стрелката - в грешна посока. 

Сърцето с раната кръвна привикна. 

 

Споменава те в няма молитва. 

 

 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??