19 ago 2008, 15:24

* * * 

  Poesía » Formas orientales
551 0 2
Сватба.
Щурците закъсняха.
Плач на новородено.

+  +  +

Понесъл спиралата на гърба си,
не спира охлювът по пътя
към невъзможното завръщане.

+  +  +

Юнски дъжд,
чадъри се разтварят
върху стройни крака.

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??