19.08.2008 г., 15:24 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
512 0 2
Сватба.
Щурците закъсняха.
Плач на новородено.

+  +  +

Понесъл спиралата на гърба си,
не спира охлювът по пътя
към невъзможното завръщане.

+  +  +

Юнски дъжд,
чадъри се разтварят
върху стройни крака.

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??