Колко лесно е да се преструваме на влюбени,
отдавна всичко отлетя.
Днес сме пак един без друг изгубени
и все се търсим по света.
И ако някой ден случайно пак се срещнеме,
то обърни главата си на другата страна,
но припомни си колко много бяхме сигурни
и как раздялата като кошмар ни връхлетя.
© Росица Димова Todos los derechos reservados