Nov 22, 2012, 9:24 PM

А бяхме влюбени 

  Poetry » Love
532 0 0

Колко лесно е да се преструваме на влюбени,

отдавна всичко отлетя.

Днес сме пак един без друг изгубени

и все се търсим по света.

 

И ако някой ден случайно пак се срещнеме,

то обърни главата си на другата страна,

но припомни си колко много бяхме сигурни

и как раздялата като кошмар ни връхлетя.

© Росица Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??