Свят...Толкова побъркан,
че се чудиш как във него
има ред!? Ред във който
себе си убиваш...
Макар че искаш всичко
да ти е на ред.
Свят толкова побъркан,
че чак сърцето плаче...
От болката... Че любовта,
изчезва и в мъглата на раздора
и в лъжата... Човекът губи
си душата. Защо?
Въпрос задаван не веднъж,
във мойте мисли...
Любов? Какво е тя?
Дума или чувство!?
Свобода ли е? Или богатство?
А може би е смърт...!?
© Ангел Todos los derechos reservados