А Истинският Кой Си Ти
Да Те познавам? Но как?
Дали е възможно?
Казваш ми ела, но Кой Си Ти?
Мисля си - не Те познавам.
Сърцето друго ми шепти.
Крещи и вика - ела!!!
Объркана стоя в мрака,
на кой да вярвам в този свят.
Всеки в Твоя образ е облечен...
А истинският Кой Си Ти?
© Диляна Дикова Todos los derechos reservados
Който търси намира!
Прегръдка от мен!