17.10.2008 г., 1:57 ч.

А Истинския Кой Си Ти 

  Поезия » Друга
552 0 1
   

А Истинският Кой Си Ти

 

 

Да Те познавам? Но как?

Дали е възможно?

Казваш ми ела, но Кой Си Ти?

 

Мисля си - не Те познавам.

Сърцето друго ми шепти.

Крещи и вика - ела!!!

 

Объркана стоя в мрака,

 на кой да вярвам в този свят.

Всеки в Твоя образ е облечен...

 

А истинският Кой Си Ти?

 

 

© Диляна Дикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??