16 jul 2013, 20:51

А как не си отива... 

  Poesía
539 0 6

А как не си отива лятото.

Не си отива -

развява пъстри рокли

по тротоарите на малкото градче,

потъва в момичешките смехове,

на криеница с вятъра играе

за малко в кестените прецъфтели,

луната спуска му въже,

нагоре към звездите се катери...

Не си отива лятото,

о, не, и има още, още -

любов и смях, и малко жал,

и мъничко тъга -

ще дойде есента,

но не сега, о, не сега...


© Мая Тинчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??