23 jun 2010, 18:33

А любовта е... 

  Poesía » De amor
682 0 1

А любовта е нежна като цвете
чувствителна е тя като мимоза
закътай я дълбоко във сърцето
далече от най-малката угроза...

А любовта е нежна като бебе
и като бебе мила, беззащитна
пази я ти с любов дори от тебе
дори от собствените лоши мисли...

КА

© Калин Алекс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??