Jun 23, 2010, 6:33 PM

А любовта е... 

  Poetry » Love
681 0 1

А любовта е нежна като цвете
чувствителна е тя като мимоза
закътай я дълбоко във сърцето
далече от най-малката угроза...

А любовта е нежна като бебе
и като бебе мила, беззащитна
пази я ти с любов дори от тебе
дори от собствените лоши мисли...

КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??