Душите ни във белези са цели -
в тях здраво място не остана!...
Но в схватките безумни оцелели,
ще издържат ли новата ни драма?...
На битката щом гонгът края сложи
и рухнем в изнемога изтощени,
то, времето - тоз рефер най-възможен,
ще обяви и двама ни за победени.
Останките от обич ще се валят,
ще продължат да ни болят душите...
Незнаен глас със укор ще повтаря:
"А любовта защо не защитихте?!...”
© Роберт Todos los derechos reservados