3 сент. 2019 г., 12:22  

И двамата ще бъдем победени 

  Поэзия
877 6 6

Душите ни във белези са цели -

в тях здраво място не остана!...

Но в схватките безумни оцелели,

ще издържат ли новата ни драма?...

 

На битката щом гонгът края сложи

и рухнем в изнемога  изтощени,

то, времето - тоз рефер най-възможен,

ще обяви и двама ни за победени.

 

Останките от обич ще се валят,

ще продължат да  ни болят душите...

Незнаен глас  със укор ще повтаря:

"А любовта защо не защитихте?!...”

© Роберт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??