Дори не каза как ще сложиш края
и как ще ми обърнеш рязко гръб.
Когато ме убиеш с хъс пред стая,
в която си била стократно с друг.
Какво ще правиш вече ти и с него,
съвсем не зная, не, не зная аз.
А по-добре да бъда мъртъв в тебе
и по-добре да търся в друга бряг.
Почти не спя преди това да свърши,
понеже днес си твърде лоша ти.
Но моля Бог да бъде с теб на кръста
и точно Бог в мига да ти прости!
© Небесен Владетел Todos los derechos reservados