23.12.2022 г., 6:36 ч.

А по-добре да бъда мъртъв… 

  Поезия » Любовна
205 0 0

Дори не каза как ще сложиш края

и как ще ми обърнеш рязко гръб.

Когато ме убиеш с хъс пред стая,

в която си била стократно с друг.

Какво ще правиш вече ти и с него,

съвсем не зная, не, не зная аз.

А по-добре да бъда мъртъв в тебе

и по-добре да търся в друга бряг.

Почти не спя преди това да свърши,

понеже днес си твърде лоша ти.

Но моля Бог да бъде с теб на кръста

и точно Бог в мига да ти прости!

© Небесен Владетел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??