15 mar 2015, 17:31

А преди това... 

  Poesía
465 0 2

Как в живота ми влезе… не зная…

неусетно… и някак различно…

не изгарящо, бурно… в омая,

а спокойно... не съвсем романтично.

 

Без да сваляш звезди от небето...

без да чувам възторжени думи -

как пътека откри към сърцето,

как и твоето спря помежду ни...

 

Как без повод ми носеше цвете

и стоеше до мен в нощи тъмни,

как невидима нишка изплете…

с обичта си как дните изпълни.

 

Как на пътя ми спря се… не зная…

как в очите ми пламък запали,

как научи ме в стих да мечтая…

А преди това… нима сме живяли.

© Андреана андреева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??