2 may 2007, 18:37

А ти жестоко сгреши.. 

  Poesía
582 0 2

Листата пошепват тихо,
пръсти докосват камъка сив,
вятър пее тъжно, мило,
но не може да върне момента красив.


Дъжд вали от небето мрачно,
капки сливат се в сълзи
и всичко струва им се странно
на тези млади страдащи очи.


Самота обрекла е душата беззащитна,
която плаче без да спре
и устата шепне думи, които ненавижда,
но гарвана продължава раната да кълве.


И няма край, няма край.
Сърцето продължава да мълчи.
Няма рай, не, няма рай!
Пръстите спират, небето шепти,


Че имало е радост...
имало е преди...
но вече я няма...
а ти жестоко сгреши!!

© Няма значение Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Защо бе стихчето е много яко какво му е !!?
    А и какво общо има некролога с Метафората не ми е ясно ма няма значение
    Браво от мене 6
  • Ми, страдание, това ли търсиш......?
    Инъче не е съвсем лощо... като за некролог - става....
    но вече я няма...
    а ти жестоко сгреши!!
Propuestas
: ??:??