17 dic 2009, 12:26

А търся Бог... 

  Poesía » De amor
760 0 11

На лицето ти искам да извая

с устни розови лунички.

С веждите ти аз ще поиграя.

После с мигли, скули и брадичка.

От приказките усмивката ще взема

на заспала в очакване принцеса.

От спомените за прекрасната Елена

ще потърся устните къде са.

И на тях с любов ще очертая

две пътеки, водещи до теб.

Под веждите ти, вече зная -

две очи, и в тях един човек.

Две трапчинки - две желания

ще изпълня с толкова любов...

И в тези женски очертания

намирам Дявола.

 

А търся Бог...

© Иван Мишев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??