15 feb 2011, 21:55

* * * 

  Poesía
342 0 0

Той е подарък -

      този живот подарен!

 

   Благоденствие!!!

Всичко във мен

      разтвори - потича

река излива се

                   и втича.

От мен в мен

            пълен цикъл!

       Кръговрат.

 

Кръг в движение -

           спирала очертава.

Тя по пътя си

         те възвисява.

© Благодат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??