˜ ◊ ˜
Като остри камъчета
бодат разпилените ми мисли
и оставят рани. Боли.
Сега съм само тишина
и късче небе. Едно глухарче.
И изплакана сълза...
Мога само да обичам.
© Ванко Николов (Starkmaster° ®vn)′
© Ванко Николов Todos los derechos reservados
Поздрав!