16 sept 2023, 22:16

*** 

  Poesía
112 0 0

 

Зъбите стиснали въздуха, 
захапка близка до счупване.
А устните изсъхнало пукнати
мълвят в земетръса - обичам те.  

 

Два юмрука стената раздрусаха, 
две петна в белотата останаха.
А муха нарисува във въздуха,
кръг - венец над главите на двамата.

 

И мухата петно я направиха,
и вратата се затвори след сблъсъка.
Сетно сбогом с верижно подрънкване,
като огън сред зима по мръкнало.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??